Volume vloerkleden
Een handgemaakt vloerkleed is een kostbaar bezit. Door zuiver vakwerk gaat het generaties lang mee en geeft het een bijzondere sfeer in huis. En dat hoeft niet duur te zijn.

Omdat wij alle volume vloerkleden zelf maken bent u maar liefst 60% goedkoper uit. Wij werken zonder tussenpersonen of bedrijven. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld. Dat ziet u ook terug in onze prijzen.

Onze volume vloerkleden worden uitsluitend gemaakt door echte vakmensen. Vakmensen die met passie vakkundige volume vloerkleden maken. Al onze vloerkleden zijn geschikt voor vloerverwarming. Doordat er een compact ondertapijt onder uw vloerkleed wordt gemaakt krijgt het vloerkleed veel meer body en een luxere uitstraling. Afhankelijk van het type tapijt zijn onze vloerkleden ook geschikt voor stoelen met zwenkwielen.

Levertijd
Nadat uw order is geplaatst beginnen onze vakmensen direct met het maken van het volume vloerkleed. Voor het maken van een volume vloerkleed hanteren wij 10 werkdagen. Zodra het volume vloerkleed klaar is voor bezorging krijgt u de mogelijkheid om een gewenste bezorgdatum te selecteren. Wij bezorgen het volume vloerkleed vervolgens persoonlijk bij u thuis!

Productieproces
Bent u benieuwd naar het productieproces van een volume vloerkleed? Bekijk dan onderstaande foto’s in de galerij. Hier kunt u zien dat wij de kleden zelf produceren. Een kleed met verschillende kleurvlakken of een speciale vorm. Bij ons is alles is mogelijk. Bent u op zoek naar een vloerkleed met speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.